Τηλέφωνα για παραγγελίες:

2414001611 , Δευτέρα-Παρασκευή - 09:30-14:00

6948045194 , Δευτέρα-Παρασκευή - 09:30-17:00

Βρίσκεστε: Διαθέσιμη από σήμερα στην Ελλάδα η ενημέρωση των Windows 10 ( Οκτωβρίου )
  • Προώθηση σε:
  • Email
Διαθέσιμη από σήμερα στην Ελλάδα η ενημέρωση των Windows 10 ( Οκτωβρίου )

Διαθέσιμη από σήμερα στην Ελλάδα η ενημέρωση των Windows 10 ( Οκτωβρίου )

   Διαθέσιμη από σήμερα η τελευταία σημαντική ενημέρωση για τους χρήστες των Windows 10 στη χώρα μας. Η ενημέρωση προς το παρόν γίνεται χειροκίνητα μέσω του Windows update κάνοντας μόνοι μας έλεγχο για ενημερώσεις. Πριν ξεκινήσετε την ενημέρωση καλό είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο στο σκληρό σας δίσκο και σε μερικές περιπτώσεις(αφορά τα πιο αργά συστήματα) και αρκετό χρόνο!

   Η τελευταία νέα έκδοση θα φέρει αρκετές νέες λειτουργίες όπως νέο εργαλείο αποκοπής, Clipboard history και συγχρονισμό μεταξύ των συσκευών σας, dark theme για τον File explorer, νέες λειτουργίες και εργαλεία για τον Edge και νέες δυνατότητες στο σημειωματάριο. Για το τέλος αφήσαμε ίσως το καλύτερο....το Your Phone app...με το οποίο θα μπορείτε να κάνετε αποστολή μηνυμάτων από το PC και γενικά να δημιουργήσετε κείμενο στο τηλέφωνό σας από τον υπολογιστή σας. Το σημαντικότερο είναι ότι πολύ σύντομα θα αρχίσουν να τρέχουν όλες οι εφαρμογές Android στον υπολογιστή(ήδη κάποιες τρέχουν....σταδιακά κι άλλες).

   Από την προσωπική μας εμπειρία καθώς η ενημέρωση έχει περαστεί ήδη σε δύο συστήματά μας...το ένα εκ των όποιων λίγο αδύναμο...στο αδύναμο σύστημα διαπιστώσαμε ελαφρώς καλύτερη ταχύτητα εκτελώντας διάφορες λειτουργίες. Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε...πιθανότατα αξίζει το κόπο!