Τηλέφωνα για παραγγελίες:

2414001611 , Δευτέρα-Παρασκευή - 09:30-14:00

6948045194 , Δευτέρα-Παρασκευή - 09:30-17:00

Βρίσκεστε: Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Το ebombs.gr είναι ένα διαφορετικό ηλεκτρονικό κατάστημα από τα συνηθισμένα, στο οποίο θα μπορέιτε να βρίσκετε κάθε μέρα και τέσσερα (4) διαφορετικά προϊόντα σε ασυναγώνιστη τιμή!

Όχι. Κάθε προσφορά ισχύει μόνο για την ημέρα που εμφανίζεται στη σελίδα. Η προσφορά τελειώνει κάθε μέρα στις 23:59:59 το βράδυ και η παραγγελία σας μπορεί να γίνει μέχρι το τέλος της προσφοράς.

Η διαδικασία παραγγελίας είναι εύκολη και απλή. Επιλέγετε τα προϊόντα που επιθυμείτε τα οποία μπαίνουν στο καλάθι αγορών, εκεί επιλέγεται τη ποσότητα από το κάθε προϊόν και στη συνέχεια συμπληρώνετε τη φόρμα παραγγελίας με τα στοιχεία σας.

Αγορές μπορείτε να κάνετε είτε έχοντας γίνει μέλος στη σελίδα μας(εγγραφή), είτε χωρίς να έχετε γίνει μέλος διαλέγοντας την αντίστοιχη επιλογή κατά την παραγγελία σας. Έχοντας κάνει εγγραφή οι μελλοντικές σας αγορές θα είναι ακόμη πιο απλές και γρήγορες. Εισάγοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας οι αγορές σας θα γίνονται με ένα κλικ!

Επίσης, μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικές παραγγελίες στο Τηλέφωνο: 2414001611

Οι τρόποι πληρωμής είναι:

  • Αντικαταβολή
  • Τραπεζική κατάθεση
  • Μετρητά

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών(courier) ή με παραλαβή από το κατάστημά μας. Το κόστος για αποστολή προϊόντων με Courier είναι 5 € με Φ.Π.Α.(μεταφορικά & αντικαταβολή). Η χρέωση αυτή ισχύει για δέματα μέχρι 2 κιλά. Για δέματα άνω των 2 κιλών υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 1€/κιλό, ανεξαρτήτου τρόπου πληρωμής. Στη περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση. 

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε τρόπο πληρωμής, τρόπο αποστολής και να δείτε το κόστος αποστολής κατά τη συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας.

Σε κάθε στάδιο της παραγγελίας σας ενημερώνεστε με email(εγγεγραμμένοι και μη χρήστες). Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας λαμβάνεται email επιβεβαίωσης, όπως και στις περιπτώσεις όταν η παραγγελία σας δοθεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην εταιρεία ταχυμεταφορών(courier) και ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. 

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να βλέπουν το στάδιο της παραγγελίας τους και με είσοδο στο λογαριασμό τους.

Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2414001611 ή με email στο info@ebombs.gr αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας και τα στοιχεία σας.

Όλα τα προϊόντα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι αυθεντικά και καινούρια. Το κατάστημά μας δεν πουλάει/παρουσιάζει μεταχειρισμένα προϊόντα. Σκοπός του ebombs.gr είναι η πώληση αυθεντικών και καινούριων προϊόντων στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Οι εγγυήσεις συνήθως ισχύουν σε προϊόντα, όπως π.χ gadgets,ηλεκτρονικά κτλ όπου και ισχύει η επίσημη εγγύηση κάθε μάρκας/προμηθευτή. Όπου υπάρχει εγγύηση αναγράφεται στη σελίδα του προϊόντος που είναι σε προσφορά και ισχύει από την ημερομηνία παραλαβής που αναγράφεται στην απόδειξη/τιμολόγιο. Δεν καλύπτονται τυχόν φθορές λόγω μη τήρησης των οδηγιών χρήσης, εξαιτίας φυσικής φθοράς ή κακής συντήρησης.